I Miami Vice fotspår

Hur många är det som rycktes med av det exotiska, glamourösa, fängslande, spännande och det fantastiska i TV-serien som spred färg och liv under 80-talet? Det var nog alla! Allt från dialogerna till modet fick oss att häpna. Vi kunde följa kollegorna som jobbar under täckmantel för att haffa brottslingar från att affärer inom narkotika och prostitution gick vägen. Och hur häftigt var det inte att coolingen Crockett bodde tillsammans med alligatorn Elvis? Störtcoolt!

Under fem säsonger kunde vi följa dem och känna glädje och sorg med karaktärerna. Och för alla som planerar en resa till Miami kommer vissa bilder och scener från programmet komma tillbaka. För, är det inte drömmen att se landskapet från Miami Vice på riktigt?

Att åka till Miami

Väljer du bort en resa till Miami på grund av många mellanlandningar och jobbiga flygtider? Då ska du läsa detta stycke och sedan surfa in på Norwegian direkt.

”Marknaden för långdistansflygningar har länge varit präglade av höga biljettpriser med lite flexibilitet. Det mycket goda mottagandet av Norwegians direktlinjer till New York och Bangkok, visar att det finns behov av bra erbjudanden till USA och Asien.” (läs mer)

Hur kul är inte detta för alla resegalna människor världen över? Och vad som är nästan ännu grymmare är alla schysta hotell i Miami du kan få tag på bara genom att surfa in på nätet och kolla runt. Ja, det är inte svårt att få en lyckad semester på en plats som lockar med vita stränder, mängder av kändisar, fantastisk mat, spännande nattliv och aktiviteter som du bara kan finna i USA.